2015 m. birželio 9 d., antradienis

Viskas. Jau. Šypsena!


Labas! Kaip simboliška ir smagu – likus vos kelioms dienoms iki vasaros, mano breketai iškeliavo užtarnautam poilsiui. Savo darbą jie atliko puikiai!
PRIEŠ breketus "Incognito"
PO breketų "Incognito"

Labai džiaugiuosi savo naująją šypsena! Aišku, kadangi nešiojau vidinius breketus „Incognito“, nebuvo to milžiniško OHO jausmo, koks, manau, būna nuėmus paprastus. Bet vis vien – burnoj jaučiasi lengvumas ir šiaip širdyje smagu.
PRIEŠ breketus "Incognito"
PO breketų "Incognito"
Taigi, kaip vyksta vidinių breketų nuėmimas? Ogi trekšt trekšt ir viskas. Juos su tokiomis replytėmis nulaužo – garsas gal nemalonus, bet šiaip procesas greitas ir ištveriamas. Po to linksmesnė dalis – reikia nukrapštyti klijus, kurių dalis lieka ant dantų. Higienistė papasakojo, kad tam naudojamas šlifuoklis, kuris yra minkštesnis nei dantų emalis, todėl jo nepažeidžia, gremžia tik klijus.. Štai kaip! O aš vis galvojau, kaip tai daroma! Tad gerą pusvalanduką teko pakentėti burzgimą. Įdomus jausmas – lyg gręžtų dantį, bet neskauda. Vėlgi, tik garsas ne iš maloniųjų.
Ir viskas! Tam, kad dantys nesumanytų grįžti į savo senąsias vietas, ant viršutinių ir apatinių priekinių dantų prikabino vielutes, o naktį turiu pasipuošti šiomis kapomis.



Šiaip jų užsidėjus nesimato, tai būna dar ir ryte apsimiegojus pavaikštau su jomis iki pusryčių ;). Kol kas jas nešioju kasnakt, vėliau reikės tik kartą per kelias savaites.
Na ką gi, šio blogo misija kaip ir baigta. Tačiau, jei norėtumėte papasakoti apie savo patirtį nešiojant breketus, parašykite komentaruose arba į breketuota@gmail.com ir mielai publikuosiu jūsų istoriją čia. Taip pat labai laukiu ir jūsų klausimų apie vidinius breketus. O jei rasiu ką įdomaus internete, manau įkelsiu čia, galėsite pasižiūrinėti ;).
Iki! Visiems linkiu daug daug nuoširdžių šypsenų ir skardaus juoko! Puikios vasaros!

 

2 komentarai:

  1. Sveika, noriu pasidžiaugti tavo rašomu Blog'u, jame labai gausu įdomios ir reikalingos informacijos. Aš šiandien pirma diena su vidiniais "incognito" breketais, darbe nemažai reikia bendrauti, tai pakolkas raidė "S" sunkokai tariasi, bet tikiu kad liežuvis gudrus ir greit apsipras. į darbo pabaigą esu pakankamai alkana, kadangi pietums teko pora jogurtų, valgykloje nebuvo nieko minkštesnio :))
    šiuo metu dairausi irigatoriaus, žinau kad noriu kelioninio, girdėjau atsiliepimus apie waterpik kelioniniu,kad genda ir ilgai taiso.. yra jiems alternatyvų , pvz Panasonic gamintojo (reguliuojais stiprumas), taigi žiūrinėju kainas. taigi tiek trumpai, o Tave dar kartą sveikinu su gražia sypsena :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. As kai nesiojau breketus, man daznai sukildavo baisi temperatura ir turejau reakcija nuo tos medziagos breketu. Skaitmeniniai termometrai draugas mano buvo, o kai nusiemiau juos ir pakeiciau i tuos invisible tai iskarto temperatura dingo.

    AtsakytiPanaikinti